6 Şubat 2019 Çarşamba

Human Design ile iİgili Hizmetler


Human Design Analizi


Doğum tarihi, saati ve doğum yeri bilgileri ile vücut haritası çıkartılır. Analiz sırasında bu harita danışana anlatılır. Analiz iki saat sürmektedir. Bazen insanlar rapor alarak bu bilgiden yararlanmak isteniyor ama ben her zaman iletişimden yanayım. Kopyala yapıştır bir bilgi yerine karşılıklı etkileşim halindeyken o an içten gelen çok anlamlı bir örnekli anlatımla karşılaşabilirsiniz… Yüz yüze ya da internet üzerinden yapılmasını öneririm.


Dönüşüm Başlasın Koçluk Programı


Amacı kendi özünüze uyanmanızdır. Değişim Koçluğundan farklı olarak kişinin Human Design vücut haritası, genel Human Design bilgileri ve sohbetle harmanlanan bir koçluk programıdır. 

Dönüşüm Başlasın Koçluk programında benim görevim, kendinizi tanıma ve zihninizdeki koşullandırmalardan arınma sürecinde size destek olmak, bilgileri hatırlatmak, deneyimlerimi paylaşmak ve zorlandığınızda tekrar yola devam etmeniz için size elimi uzatmaktır…

Bu tamamen danışanın haritasına, hayatında bulunduğu duruma, neler yapmak istediğine ve ne kadar istekli olduğuna göre değişen bir program… Her birey farklı olduğu gibi dönüşümü de farklı yolla olacaktır…

Daha fazla bilgi almak için Temmuz 2016 da yazmış olduğum Dönüşüm Başlasın Nasıl Çalışır? adlı yazıma  buradan ulaşabilirsiniz.


Çocuklar için Human Design


Human Design yeni doğan bebeğin doğal eğilimlerini size gösterir. Saf kendisi olarak doğan bebek zamanla ailesi, çevresi, aldığı eğitimlerle birlikte koşullandırılmaların etkisi altında kalır ve kendi olmamaya başlar.

Human Design analizi ile yardımcı bir araca sahip olmuş olursunuz, çünkü bu sayede çevreden gelen etkileri anlayıp, onun en doğru şekilde yetiştirmenin anahtarına sahip olursunuz. Onun doğasını öğrenmiş olursunuz. Bu yeni doğan bebeklerde olduğu kadar büyüme döneminde henüz tüm koşullandırmalarını yüklenmemiş çocukların yetiştirilmeleri için de önemlidir.

Çocuğunuzun özelliklerini anladığınız zaman onu başkaları ile ya da sosyal klişelerle karşılaştırmaktan korumuş olursunuz. Onun kendisi gibi nasıl yetiştireceğini bilerek onun için en büyük yatırımı yapmış olursunuz.


Kendi Dizaynını Yaşa Eğitimi


IHDS  (Uluslararası Human Design Okulu) nın onaylı KENDİ DİZAYNINI YAŞA Programıdır.


Amacı: kendimizi, diğerlerini tanımak ve anlamaktır. Human Design eğitiminin temeli ve başlangıcıdır.


Kişinin kendisinin, yakın çevresi ile olan ortak ya da farklı özelliklerini, hayatın akışını ve düzenini daha kolay anlayabilmesi içindir. 

Analizini yaptırmış, kendi gerçeğini öğrenmiş kişi için artık bununla yaşamayı öğrenme zamanıdır. Bu programda Human Design Sistemi temel bilgileri verilir ama bu bir eğitim programı değildir, destek programıdır. 

Daha fazla bilgi ve randevu için arslaneb@gmail.com adresine yazabilirsiniz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder