27 Şubat 2019 Çarşamba

Madem Bu Dünyaya Geldik, İyi İş Çıkaralım…


Ekonomik kriz, seçimler, piyasaların durgunluğu, gelecek kaygısı, içsel çalkantılar, ilişki ve iletişim sorunları, uyku problemleri, kan ter içinde uyanma, hiçbir şeye konsantre olamama ve hiçbir şeyden keyif alamama, sürekli tedirginlik, kızgınlık, beklentilerin hüsranla sonuçlanması… 

Bu dünyaya gelmeyi belki bir ceza olarak görüyorsunuz ve neden bu hayatı yaşamak zorunda olduğunuzu anlayamıyorsunuz. Keşke doğmasaydım; keşke başka koşullarda doğsaydım; başka ülkede olsaydım, şöyle yeteneklerim olsaydı; bana da bir fırsat sunsalardı, diyorsunuz.

Üzgünüm ama bu hayata, yaşamaya geldiğimiz kişi olmak için geldik. Bu ülkede, bu aile, bu çevrede, bu koşul ve yeteneklerle… Sorun koşullarda değil bizim yanlış kişi olarak yaşamaya çalışmamızda. Astroloji olsun, Human Design olsun, diğer başka yöntemler olsun bize artık bu hayata neden geldiğimizi, yeteneklerimizi, karakterimizi söylüyorlar. Dışarıya bakmak, başkasına özenmek, kendimizden ve koşullarımızdan nefret etmek ve başkalarını suçlamak yerine yaşamaya geldiğimiz hayatı en iyi performansla yaşayalım. Benim hayat mottolarımdan biri “madem bu hayata geldik, iyi iş çıkaralım” dır… Kaçış yok, geldik bir kere.

Herkes için iyi yaşamak farklıdır, tek bir yanıt yoktur. Ama Human Design dili ile konuşursam eğer dört tipin dört farklı iyi yaşadığını gösteren işaretleri vardır: Manifestörler için bu işaret HUZUR’dur. Huzurlularsa doğru yoldadırlar. Jeneratörler için iyi yaşadıklarının işaretleri TATMİN, Projektörler için BAŞARI ve Reflektörler için SÜRPRİZ’dir.

Doğru yaşamadığınızı gösteren işaretleri de vardır. Manifestörler için ÖFKE, Jeneratörler için HÜSRAN, Projektörler için ACI ve Reflekrörler için HAYAL KIRIKLIĞI’dır.

Bu işaretler size, sadece birer kelime gibi gelebilir ama Human Design ile ilgilenenler, analizini yaptıranlar bilirler ki, bu kelimeler aslında yaşamdaki önemli kilit noktalarıdır. Bu duyguların neden farklı olduğunun, kaynağının ne olduğunun gerekçeleri ve açıklamaları vardır.

Hayat sizin... ve işinizi nasıl çıkaracağınız tamamen size kalmış… Yaşamaya geldiğimiz bu hayatın son nefesini verirken, siz hangisini demeyi tercih ediyorsunuz keşke mi, iyi ki mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder